Saturday, May 8, 2010

..Owh, AWARD..(n_n)v

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum w.b.t..

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah yang masih memberikan kepadaku peluang untuk mencoret sesuatu sebagai perkongsian buat semua yang menyinggah di sini.

Em, entry kali ni, tentang award yang diperolehi daripada sahabat blogger. Syukran jiddan ila INSAN CEMERLANG(akhi fiqry) di atas penganugerahan ini, benar-benar menghargainya. Terasa cukup terharu kerana tersenarai juga namaku dikalangan 15 orang yang dipilih akhi fiqry. Walaupun blog ini kadang-kaadang merapu, sungguh tak disangka.. semoga persahabatan dalam rahmatNya..1) Buat entry tentang Award ini.. =" Award yang tidak disangka-sangka..(^_^)v"
2) Copy badge "Beautiful Blogger Award" ini.. = falasss..3) Ucapan Terima Kasih kepada Pemberi Award..= Syukran jiddan ila Insan Cemerlang(akhi Fiqry) atas penganugerahan ini.. BarakaAllahufik..('',)4) Senaraikan 15 Blogger yang akan menerima Award dari saya pula..


Em, rasa macam nak bagi kat semua sahabat-sahabat blogger.. susah jugak main pilih-pilih ni. Moga-moga sahabat sekalian dapat menerima penganugerahan ini.

3 comments:

 1. salam.

  eh,naila..sori,baru perasan entry ni..
  syukron2..huhu..terharu.. =)

  jazakillahu khair..take care

  ReplyDelete
 2. wsalam..

  hehe..
  eh, mmg naila baru lagi postkan entry ni..
  (^_^)v

  afwan ya ukhti habibati lillah..=)

  ReplyDelete
 3. salam alaik..


  hoho....sy dapat hadiah...hoho lg...
  jazakallahu khairan kathira..

  ReplyDelete